Opleiding
Zwemonderwijzer

 

 

Wie ben ik. Ik ben Astrid

Ik ben al jaren actief in het zwemonderwijs, als zwemdocent, 15 jaar met een eigen zwemschool “zwem op maat”, opleider lifeguard en lesgever en examinator van de NRZ.
Het begon met een passie voor zwemmen, toen ik vele diploma’s gehaald had, was er destijds geen mogelijkheid om verder te gaan in het zwemmen. Maar het bleef altijd kriebelen. Na een omweg heb ik besloten om zwemonderwijzer te worden. En ik ben blij dat ik toen de keuze heb gemaakt. Ik was en ben nog steeds als een vis in het water.
Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden, kansen. Met veel creativiteit en kunde ben ik in staat om negatieve dingen om te buigen naar positieve ervaringen. Het einddoel zien in plaats van de weg er naar toe. Ik zorg er graag voor om het nog makkelijker en plezieriger voor een ander te maken, met name de kinderen in de zwemles.

Woorden die bij mij passen zijn: open en eerlijk, realistisch, direct, doeltreffend, meedenkend, zorgzaam, op zoek naar oplossingen.
Ik ben anders, ik heb een passie, een missie. Ik luister echt naar kinderen en kijk wat ze nodig hebben. Daarbij haal ik wel het uiterste eruit.

Telefoon

06-52474800

Email

info@opleidingzwemonderwijzer.nl

Post adres

Rijnstraat 4e
4031 KL Ingen
Nederland

Opening

Maandag – Vrijdag | 9:00 – 17:00
Zaterdag – Zondag | op afspraak

We kunnen niet wachten om iets van je te horen.

 

Heb je een vraag? Stuur een Email.

12 + 14 =